Jurg van Ginkel heeft een scherpe pen, een prima observatievermogen en een goed gevoel voor humor. Da’s ook niet gek, want hij heeft geleerd van de besten door 3,5 jaar in de redactie door te brengen van het roemruchte studentenblad Propria Cures. Daar was hij onder meer de architect van stunts als het onuitgenodigd binnensluipen bij het Boekenbal in de Stadsschouwburg Amsterdam met perskaarten die waren nagemaakt bij de copyshop om de hoek. Na het afzwaaien bij Propria Cures, kon hij aan de bak als redacteur bij het AD in Utrecht en daarna RTV Utrecht (als onder meer internetredacteur en schrijver van nieuwsberichten voor radio en tv).

Ook voor amusementsprogramma’s op tv heeft Jurg teksten bijgedragen. Zo was hij onder meer betrokken bij het schrijven van de Roast of Gordon op Comedy Central en Guzmania! (de personality show van Javier Guzman op Veronica).

Behoefte aan een tekstschrijver met een scherp gevoel voor humor, een brede kennis over van alles en nog wat en een oog voor detail? Neem contact op met Jurg via het contactformulier onderaan de voorpagina van deze site!